Hoe vertaalt u de bedrijfsdoelstellingen naar een contentstrategie? Op wie wordt uw boodschap gericht en wat moet deze boodschap precies zijn? Welke soorten content moeten hiervoor worden gebruikt en welke kanalen wilt u inzetten?

Het maken van goede content is een vak. Het moet content zijn die uw doelgroep aanspreekt. Content die past bij uw merk en goed gevonden wordt door zoekmachines.

Hoe krijgt u meer relevante bezoekers op uw website? Hoe zorgt u dat bezoekers terugkomen? Hoe profiteert u maximaal van de content die u gemaakt heeft en hoe zorgt u ervoor dat bezoekers de juiste pagina’s op uw site bekijken?​

Content marketing klinkt als een modewoord. En eerlijk gezegd is de gedachte niet nieuw: de kreet ‘content is king’ bestaat al lang. Maar meer dan ooit draait marketing om content, om inhoud. Ook uw klanten staan dagelijks bloot aan een bombardement aan nieuws en berichten. Wie in staat is een sterke, relevante boodschap consequent uit te dragen, en te reageren op commentaar van de ontvangers, bouwt engagement op.

​Content (de boodschap) is leidend bij het opbouwen van een waardevolle relatie met klanten en helpt bij het vinden van nieuwe afnemers.

Vroeger waren het uitgevers die content verspreidden. Nu bent u zelf uw eigen uitgever. Stel dan ook de vragen die een uitgever zou stellen: Waar heeft mijn doelgroep inhoudelijk behoefte aan? Hoe creëer ik onderscheidende content? Hoe presenteer of verspreid ik mijn boodschap succesvol?

Bizzer Media helpt u bij het beantwoorden van deze vragen. Omdat we ervaring hebben als uitgever. Omdat we online natives zijn. Omdat we de kracht van content kennen.

​Wij bieden diensten aan op het gebied van  contenstrategie, content creatie en content marketing. We stemmen ons aanbod graag af op uw wens. Wellicht wil u een mening uit laten bouwen tot een blogtekst. Wellicht zou u graag uw social media aan ons uitbesteden, een LinkedIn-groep door ons laten opbouwen en modereren of zelfs een geheel online platform laten verzorgen.

Meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Mail (info@bizzermedia.nl) of bel ons (06 46 854 345).

Het kan allemaal met Bizzer Media. En nóg meer.