Contentstrategie

Hoe vertaalt u de bedrijfsdoelstellingen naar een contentstrategie? Op wie wordt uw boodschap gericht en wat moet deze boodschap precies zijn? Welke soorten content moeten hiervoor worden gebruikt en welke kanalen wilt u inzetten?

Het STAP-model
Met deze vragen in het achterhoofd hebben wij het  STAP-model ontwikkeld. Dit staat voor Strategie – Tactiek – Actie – Performance.

Dit model helpt bij het antwoord geven op deze vragen. Door de kaders te schetsen hoe u voor uw onderneming invulling geeft aan de content strategie, zodat u een meetbaar proces in kunt richten.

contentstrategie

Bizzer Media helpt bij het ontwikkelen van jouw contentstrategie. Hier worden alle stakeholders binnen de organisatie die te maken hebben met het realiseren van de doelstellingen bij betrokken. Met het STAP-model wordt de contentstrategie naadloos aangesloten op de bedrijfsdoelstellingen.

Aan het eind van de sessies heeft u de beschikking over een blueprint, waarmee het voor alle betrokkenen duidelijk is waar de content marketing activiteiten aan moeten voldoen: Inhoudelijk, operationeel en resultaat gericht.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen op 06 – 46 854 345